WiFi

Analyse

Een degelijk wifi-netwerk is niet meer weg te denken in een bedrijf of school. Vaak begint men dit zelf op te bouwen met wat huis-tuin-en-keuken apparatuur, met als gevolg dat het geheel niet betrouwbaar werkt. Wij maken eerst een analyse (mogelijke bottlenecks in achterliggende bekabelde netwerkhardware opsporen), vervolgens voeren we een site survey uit en bekijken samen met u de vereisten qua dekking.

Beheer

U kan kiezen uit een oplossing met controller of centraal gestuurd vanuit de cloud. Zo beschikt u steeds over centraal beheer in functie van uw noden. We hebben ook systemen om toegang tot wifi te automatiseren via social login (facebook, twitter, linkedin, Google) of SMS of via voucher. Verschillende hotels, KMO’s en scholen maken reeds gebruik van onze diensten. Indien gewenst personaliseren we de landingspagina waarop uw gebruikers of klanten terecht komen.

BYOD (Azure, Microsoft 365, Google Workspace)

Gebruikt u reeds Microsoft 365 of Google Workspace? Dan kunnen we er voor zorgen dat uw personeelsleden of leerlingen op basis van hun mailadres kunnen inloggen. U hoeft geen lokale server meer te draaien. De authenticatie wordt volledig afgehandeld in de cloud.

Self service registratiemodule

Uw bezoekers checken in op een tablet en ontvangen automatisch een bezoekersbadge en een veilig wifi-wachtwoord. De gastheer krijgt bericht dat zijn bezoeker bij de receptie staat. U heeft altijd een overzicht van de bezoekers in uw bedrijf.

Kopen of WaaS

U kan gaan voor aankoop of WaaS. In geval van Wifi-as-a-Service betaalt u een vast bedrag per maand met daarin de accesspoints maar ook configuratieservice en dienst-na-verkoop alsook vervanging van AP’s bij verlenging contract.

Indoor, Outdoor, Point-to-Point, Point-to-Multipoint

Heeft u niet alleen nood aan Wifi binnen maar ook buiten (speelplaats, tuin, poolhouse, enz.) ? Dan zorgen we hiervoor via regenbestendige apparatuur.
Internet nodig waar er geen beschikbaar is? Kies dan voor onze Point-to-Point of Point-to-Multipoint oplossing. In dat geval stralen we internet door tussen 1 of meerdere punten.

Vendoren

We werken samen met volgende vendoren:

Nog vragen over de mogelijkheden of wenst u een offerte?

Neem gerust contact op.