Nieuws

CDM ICT GEFILMD DOOR MS USA

Tijdens de maand juni kwam er een cameraploeg van Microsoft USA naar de vestiging van CDM ICT voor een interview met de zaakvoerder. De samenwerking met Microsoft via CSP werd er in de kijker gezet alsook waarom Azure de basis vormt voor bedrijven die meer business willen doen in de cloud. Het hele proces van server naar de cloud werd vanuit alle hoeken belicht (als partner en als eindklant). Onze SBS Killer oplossing gaat wereldwijd ! Deze reportage zal vertoond worden tijdens Inspire 2017 (de World Partner Conference van Microsoft) in Washington.

CDM ICT GEFILMD DOOR MS BELGIË

Tijdens de maand mei kwam er een cameraploeg van Microsoft België naar de vestiging van CDM ICT voor een interview met de zaakvoerder. Topics die ter sprake kwamen : waarom Azure? Waarom Microsoft? Server uit KMO naar de cloud : een snel en efficiënt proces bij CDM ICT. Onze Small Business Killer oplossing wordt uitvoerig toegelicht.

OPMERKELIJKE CASE STUDIES

Tijdens het eerste kwartaal van 2017 lanceerde CDM ICT zijn SBS killer oplossing. KMO's hebben geen server meer nodig en betalen vanaf nu enkel nog voor wat ze echt nodig hebben. Investering op voorhand niet meer nodig. Al snel wordt deze oplossing opgemerkt door Tech Data en Microsoft. Ze besluiten er 2 case studies van te maken. Hierop volgt een interview met hun divisie uit London. Aarzel niet ons te contacteren om hierover meer info te vragen.