Meeting rooms

Interarctieve schermen

De interactieve schermen van Clevertouch vinden zowel hun thuis in de klas als in een bedrijfsomgeving. Het Clevertouch assortiment voor onderwijs uit zich in knappe digitale schermen met eenvoudige bedieningselementen. Terwijl bedrijven kunnen rekenen op geavanceerde connectiviteit en tal van netwerk- en beveiligingsopties die vergaderingen en videoconferentie makkelijker maken. Deze interactieve ledschermen zijn zoveel meer dan moderne presentatieschermen. Alle tools voor connectiviteit, creativiteit en samenwerken met anderen, beveiliging, … zijn allemaal inbegrepen! Ontdek hieronder onze Clevertouch touchscreens voor zowel educatieve en zakelijke doeleinden.

Yealink VC 210

Dit is een alles-in-één videosamenwerkingsbalk die integreert in één apparaat, het Android-besturingssysteem, Bluetooth en ingebouwde WiFi, met een geïntegreerde camera, microfoonmatrix en hardwarebeugel, voor een ruimtebesparend ontwerp dat perfect is voor kleine ruimten

Yealink MVC 320

Dit Microsoft Teams Room-systeem is ontworpen voor focus- en kleine vergaderruimten en is een bundelvideo-oplossing met MCore mini-pc, UVC30 4K-camera, MSpeech speakerphone en aanraakpaneel, met alles wat je nodig hebt om te communiceren, maak verbinding en werk naadloos en intelligent samen met interne en externe gebruikers.

Yealink MVC940

Ontworpen voor extra grote vergaderruimten, is het Yealink MVC940 Microsoft Teams Room-systeem een ​​bundelvideo-oplossing met MCore mini-pc, aanraakscherm, UVC84-multicamerasysteem en flexibele audio-opties, alles wat je nodig hebt om te communiceren, maak verbinding en werk naadloos en intelligent samen met interne en externe gebruikers.

Hulp nodig bij uw keuze?

Wij kunnen u adviseren.