Webinars

Webinars met volledige functionaliteit voor uitgebreide klantbetrokkenheid

Nu kunt u met Teams interactieve vergaderingen en webinars organiseren en houden voor maximaal 1.000 deelnemers. Gebruik end-to-end webinarondersteuning die net zo eenvoudig is als het opzetten van een Teams-vergadering, inclusief aangepaste registratiepagina’s en e-mails van deelnemers, uitgebreide presentatie-opties, hostcontroles, zoals de mogelijkheid om chat en video van deelnemers uit te schakelen en rapportage na het evenement om inzicht te krijgen qua deelname en om de aanwezigen op te volgen.

Als u meer dan 1000 deelnemers wilt bereiken, kunnen Teams-vergaderingen naadloos worden geschaald om een ​​uitzending van 10.000 personen mogelijk te maken.

Iedereen kan presenteren als een professional

Met PowerPoint Live en Presenter-modus in Microsoft Teams kan iedereen efficiëntere en boeiendere presentaties geven die op een meer gepolijste en professionele manier bij uw publiek verschijnen. Tijdens het presenteren kunt u aankomende dia’s, notities, chatgesprekken en het publiek in één weergave bekijken.

Met de presentatiemodus kunnen presentatoren aanpassen hoe hun videofeed en inhoud aan het publiek worden weergegeven. De eerste van drie opties, Standout-modus, toont de videofeed van de spreker als een silhouet vóór de gedeelde inhoud; De Reporter-modus toont inhoud als een visueel hulpmiddel boven de schouder van de spreker, vergelijkbaar met een nieuwsuitzending; en In de zij-aan-zij-modus wordt de videofeed van de presentator weergegeven naast de inhoud terwijl deze presenteert. 

Blijf na uw webinar in contact komen met bezoekers

Een webinar is slechts één contactpunt in uw inspanningen op het gebied van klantbetrokkenheid. Nadat het evenement is afgelopen, hebt u eenvoudig toegang tot rapportage om bezoekersinformatie in uw CRM-applicaties (Customer Relationship Management) voor leadbeheer en follow-up te brengen. Klanten van Microsoft Dynamics 365 Marketing kunnen bezoekersgegevens rechtstreeks vanuit Teams exporteren om automatisch campagnes en te maken.

Niet zeker hoe je hieraan moet beginnen?

Wij kunnen u hierbij helpen.