We waren met onze school op zoek naar een manier om efficiënter samen te werken. Ik denk hierbij aan het delen van documenten en agenda’s. CDM ICT raadde ons Office365 aan voor mail en agenda en Onedrive for Business voor het delen van documenten. Het is een echt plezier om op die manier te werken want alle mails, agenda’s, contacten en documenten zijn steeds beschikbaar op alle apparaten (pc, laptop, smartphone) van iedereen.

We hadden geruime tijd problemen met onze oude telefooncentrale. Deze was weinig flexibel en het was steeds zeer duur om iemand te laten komen. Via CDM ICT hebben we dit laten vervangen voor een VOIP-oplossing. Vanaf nu is iedereen vlot bereikbaar (ook in de lokalen zonder telefoonaansluiting want een internetverbinding volstaat). Gemiste oproepen komen als een bijlage in onze mailbox.

We hebben zowel de kleuter als lagere school van wifi laten voorzien door CDM ICT.
We opteerden voor de Wifi-as-a-Service formule waarbij alles inbegrepen is in een vast maandelijks bedrag (accesspoints, configuratie, vervangingen, vernieuwing aan einde contract bij verlenging).

Kortom door met CDM ICT te werken is onze dagelijkse werking enorm verbeterd.

Een echte aanrader voor iedereen.

Luc Uylenbroeck, Directeur Vrije Basisschool Don Bosco Sint-Pieters-Leeuw
http://www.donboscospl.be