Office 365

  • Image_ToolsForTeamwork_713x400
  • Image_EasySetup_713x400
  • Image_ToolsForProfessional_713x400

Waarom kiezen voor Office365?

Een volledige e-mail oplossing

Office 365 bevat Exchange Online, dat uw interne mailserver volledig vervangt en in de cloud plaatst. Geen vast IP adres nodig, geen dure server of onderhoud nodig, maar wel dezelfde en meer mogelijkheden. Werkt in uw vertrouwde Outlook, maar ook via een uitgebreide webmail die beschikt over online versies van Word en Excel!

Uw data in de cloud

Bevat Sharepoint Online om centraal gedeelde data te bewaren (dus een vervanging voor uw fileserver), en Onedrive for Business als een persoonlijke "Mijn Documenten" in de cloud. Benader uw data on-line vanaf elk apparaat, en synchroniseer op al uw toestellen om de gegevens steeds bij u te hebben, ook off-line. Uit privacy overwegingen worden uw gegevens maar 30 dagen bewaard, optioneel kan dit via online back-up uitgebreid worden. Klik hier voor meer info. Zo bent u beschermd tegen menselijke fouten en gevallen van overmacht (brand, diefstal enz).

Office apps

Per gebruiker kan u de volledige Microsoft Office suite (incl. Word, Excel, Outlook, Powerpoint, Onenote, Access, Publisher en meer) installeren op maar liefst 5 verschillende apparaten (desktop PC, laptop, tablet,...). U heeft ook altijd recht op de meest recente versie van Office. Dus nooit meer Office licenties kopen, en nooit meer upgraden naar nieuwe versies.

Skype for Business

Online vergaderingen, chatberichten en videovergaderingen in HD. Binnenkort ook bellen via PSTN mogelijk in Belgiƫ ! Dit is reeds beschikbaar in andere landen zoals de UK, USA, Frankrijk en Nederland. We kunnen u helpen met de set-up hiervan. Kan mits enkele aanpassingen ook gebruikt worden voor live streaming en video-on-demand. Klik hier voor meer info.

Ideaal voor teams

Office365 bevat tal van functionaliteiten die het samenwerken binnen uw team vergemakkelijken. Zo is er Office365Teams waarbij elke team een gemeenschappelijke omgeving heeft met daarin gemeenschappelijke mailbox, agenda, documenten. Er is ook integratie met chat en Skype for Business om steeds zo efficiƫnt mogelijk te communiceren.

Krijg steeds meer

Intussen kan u gebruik maken van :

  • office365 bookings : online afspraken maken op een manier die klanten prettig vinden
  • office365 findtime : de eenvoudigste manier om tijd te vinden om te vergaderen binnen en buiten uw organisatie.
  • office365 planner : Teamwerk organiseren met microsoft planner
  • Waarom kiezen voor CDM ICT?

    CDM ICT biedt een totale ondersteuning op Office 365 en kan u helpen met het opzetten, installeren en beheren van alle aspecten. Of het nu om mail of data gaat, online applicaties of offline, wij beschikken over de ervaring en know-how om Office 365 correct te implementeren en onderhouden. Ook voor opleidingen kan u bij ons terecht. Op die manier kan u beroep doen op slechts 1 IT partner voor zowel uw lokale infrastructuur als uw cloud diensten.