klantenverhalen

We waren met onze school op zoek naar een manier om efficiënter samen te werken. Ik denk hierbij aan het delen van documenten en agenda’s. CDM ICT raadde ons Office365 aan voor mail en agenda en Onedrive for Business voor het delen van documenten. Het is een echt plezier om op die manier te werken want alle mails, agenda’s, contacten en documenten zijn steeds beschikbaar op alle apparaten (pc, laptop, smartphone) van iedereen.

We hadden geruime tijd problemen met onze oude telefooncentrale. Deze was weinig flexibel en het was steeds zeer duur om iemand te laten komen. Via CDM ICT hebben we dit laten vervangen voor een VOIP-oplossing. Vanaf nu is iedereen vlot bereikbaar (ook in de lokalen zonder telefoonaansluiting want een internetverbinding volstaat). Gemiste oproepen komen als een bijlage in onze mailbox.

We hebben zowel de kleuter als lagere school van wifi laten voorzien door CDM ICT.
We opteerden voor de Wifi-as-a-Service formule waarbij alles inbegrepen is in een vast maandelijks bedrag (accesspoints, configuratie, vervangingen, vernieuwing aan einde contract bij verlenging).

Kortom door met CDM ICT te werken is onze dagelijkse werking enorm verbeterd.

Een echte aanrader voor iedereen.

Luc Uylenbroeck, Directeur Vrije Basisschool Don Bosco Sint-Pieters-Leeuw
http://www.donboscospl.be

We zijn uitermate tevreden van de samenwerking met CDM ICT. Ze doen steeds discreet hun werk en denken mee met onze noden. Oorspronkelijk waren we maar met 2 mensen. Ondertussen zijn we meer dan vertienvoudigd. Dankzij de expertise van CDM ICT is dat vlekkeloos verlopen.

Onze mails en agenda lopen via Office365. We kozen hiervoor omwille van de eenvoudige synchronisatie op alle toestellen en formaten.

Onze website werd door hen ontworpen en onderhouden. Ze staan ook in voor de hosting.

Onze plannen en planningen staan centraal op de server. Er werd voor gezorgd dat de werfleiders via een beveiligde verbinding hieraan kunnen. De arbeiders kunnen hun uren vanop afstand ingeven. Alle data wordt dagelijks in de cloud gebackupt. Zo kunnen we met een gerust hart verder groeien.

Onlangs deden we nog een beroep op hen voor de installatie en configuratie van een nieuwe plotter.

Eric Callebaut, Zaakvoerder
http://www.megavolt.be

We deden een beroep op CDM ICT omdat onze mailboxen aan de limiet zaten en we niet vanop afstand konden werken. Nu gebruiken we office365 (met mailboxen van 50GB) en Azure.
Hierdoor hoeven we 's ochtends niet meer naar kantoor te komen om onze fardes met klantenfiches op te halen. We kunnen op de werf meteen de plannen bekijken en eventueel wijziginen aanbrengen.

Wanneer de secretaresse een verandering aanbrengt in mijn agenda, dan wordt dit meteen op mijn pc en iPad gesynchroniseerd.

Via een back-up in de cloud worden onze gegevens elke nacht veilig weggeschreven. Wat er ook gebeurt, we kunnen steeds aan de slag.

We kunnen met andere woorden productiever, efficiënter en veiliger werken.

Peter Asselman, Zaakvoerder
http://www.at-construct.be

Ik ben bijzonder tevreden over mijn nieuwe website. In minder dan 3 weken hebben jullie deze heksentoer voor elkaar gekregen. Voordien had ik slechts een bescheiden HTML-website met weinig bezoekers maar sinds de remake is het aantal bezoekers spectaculair gestegen. Bovendien is de site responsief en kan ze makkelijk vanop alle toestellen bekeken worden. Zo kunnen geïnteresseerden vanop elk toestel en van gelijk waar mijn werken bewonderen.

Ik apprecieer ook ten zeerste de opleiding die jullie nadien hebben gegeven. Zo kan ik zelf instaan voor de updates.

Ik vind het fantastisch dat ik kan beschikken over zeer uitgebreide statistieken.

Jacky Duyck, Kunstschilder en ereburger van Dilbeek
http://www.jackyduyck.be